Accessoires

De perfecte afwerking van je terras krijg je door onze mooie decoratie. Terraspotten, verlichting en verwarming zorgen voor een geweldige sfeer.

LK Floral Service
In samenwerking met LK Floral Service zorgen wij ervoor dat uw terras afgewerkt is tot het laatste détail.

Kom onze terrasverlichting ontdekken

Lange zomeravonden buiten doorbrengen? Of simpelweg een gezellige sfeer scheppen op je terras? Ontdek een reeks van stijlvolle en kwalitatieve terrasverlichting om jouw terras in de kijker te zetten! Sfeervolle en functionele terrasverlichting om jou en je gezelschap zelfs na zonsondergang te laten genieten van je terras. Klaar voor die heerlijke en lange zomeravonden?

Op zoek naar unieke terrasverlichting die helemaal bij jouw terras past? Kom langs in onze toonzaal,
laat je inspireren en ontdek een uitgebreid aanbod producten waarbij design en comfort centraal staan.
Bovendien staan onze terrasexperts steeds voor je klaar met straf advies!

verlichting-34 verlichting-40 verlichting-38 verlichting-37 verlichting-35 verlichting-33 verlichting-32 verlichting-31 verlichting-30 verlichting-29 verlichting-28 verlichting-27 verlichting-26 verlichting-24 verlichting-23 verlichting-22 verlichting-21 verlichting-18 verlichting-17 verlichting-15 verlichting-14 verlichting-13 verlichting-12 verlichting-10 verlichting-9 verlichting-8 verlichting-7 verlichting-6 verlichting-5 verlichting-4 verlichting-3 verlichting-2 verlichting-1 terras-verlichting-2

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je ook een zonnetent voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
MAAK JE AFSPRAAK