Terrasmeubelen

Zorgeloos genieten op je terras, heerlijk in je eentje of gezellig met vrienden? De juiste terrasmeubelen zorgen voor het gewenste en nodige comfort! Ontdek ons diverse aanbod kwalitatieve terrasmeubelen die ieder terras omtoveren in een aangenaam buitenverblijf. Aluminium of hout? Aan jou de keuze! Ga voor prachtige en unieke terrasmeubelen die helemaal passen bij jouw buitenwereld.

Kom onze keramische tafels ontdekken

Op zoek naar een origineel terrasmeubel? Ontdek de meubels van Zumsteg, stuk voor stuk exclusieve terrasmeubels met een prachtig design. Wij zijn dan ook trots om officiële verdeler te zijn van deze topmeubels.

Bij Zumsteg worden de tafelbladen volledig vervaardigd van keramiek. De voordelen hiervan? Ze kunnen tegen een stootje, zijn bestand tegen zowel hitte als koude en zijn enorm onderhoudsvriendelijk. En daarnaast zijn ze ook erg mooi!

Zumsteg terrasmeubelen op jouw terras? Ontdek snel ons ruime aanbod.

06_Atessa1 05_Spezia2 04_Basso2 03_Bellaria2 10_Rotondo 09_Piazza

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je ook gepast
meubilair voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
MAAK JE AFSPRAAK