Zonwering

Een schaduwrijk gebied creëren op je terras? Dankzij onze zonwering kan het. Heerlijk relaxen in de schaduw in hartje zomer? Of gewoonweg lekker droog zitten terwijl het regent? Geen enkel probleem! Ontdek ons divers aanbod aan zonwering: zonnetenten, pergola’s, parasols en schaduwzeilen en creëer zo je eigen unieke plekje waar het zowel overdag als ’s avonds heerlijk vertoeven is. Herontdek ontspannen op je terras, zonder rekening te moeten houden met de weersomstandigheden! Bovendien is al onze zonwering maatwerk zodat je ze naar believen kan personaliseren en aanpassen aan jouw terras.

Parasols

Maak je eigen schaduwrijk gebied dankzij onze moderne parasols.
Bovendien verhogen ze de sfeer en gezelligheid van ieder terras!

gesc-13-408 gesc-13-510 gesc15-497_bewerkt gesc15-513 gesc15-534_bewerkt showroom_bar gesc14-108-kopie gesc15-498_bewerkt

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je ook een parasol voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
MAAK JE AFSPRAAK