Terrasoverkappingen

Genieten van gezellige zomeravonden, ook als de zon al uren onder is? Wegdromen in een stukje schaduw terwijl de zon stevig brandt? Of heerlijk relaxen op je terras, zonder naar binnen te moeten vluchten bij de eerste regendrup? Kies voor een luxueuze terrasoverkapping op maat van jouw buitenruimte. En geniet van zomer tot winter van een zorgeloos buitengevoel.

Lamellendaken

Een flinke streep zon op je terras of kies je liever voor een koele zitruimte?
Dankzij de roterende lamellen bepaal je helemaal zelf de hoeveelheid zon op je terras én de hoeveelheid ventilatie.

ALBA_01 ALBA_02 ALBA_03 ALBA_04 ALBA_05 ALBA_07 ALBA_08 Eteria_01 Eteria_02 Eteria_03 Eteria_04 Eteria_05 Eteria_06 Maestro-Bioclimatics_00 Maestro-Bioclimatics_01 Maestro-Bioclimatics_02 Maestro-Bioclimatics_03 Maestro-Bioclimatics_04 Maestro-Bioclimatics_05 Maestro-Bioclimatics_06 Maestro-Bioclimatics_07

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je ook een lamellendak voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
MAAK JE AFSPRAAK