Terrasmeubelen

Zorgeloos genieten op je terras, heerlijk in je eentje of gezellig met vrienden? De juiste terrasmeubelen zorgen voor het gewenste en nodige comfort! Ontdek ons diverse aanbod kwalitatieve terrasmeubelen die ieder terras omtoveren in een aangenaam buitenverblijf. Aluminium of hout? Aan jou de keuze! Ga voor prachtige en unieke terrasmeubelen die helemaal passen bij jouw buitenwereld.

Kom onze terrasmeubelen ontdekken

Een ongekende sfeer op je terras? Er gaat niets boven de gezelligheid van een natuurlijk materiaal als hout. Terrasmeubelen van hout zorgen voor een unieke warmte en toveren je terras om in een oase van rust. Houten terrasmeubelen vragen echter op tijd en stond wat aandacht om er weer als nieuw uit te zien.

Ben je eerder fan van een moderne stijl? Ontdek dan onze exclusieve, aluminium terrasmeubelen. Zij worden gekenmerkt door een strak design en zijn volledig onderhoudsarm.

Strakke aluminium tuinmeubelen of toch liever de gezelligheid van houten terrasmeubelen? Ontdek ons ruime assortiment.

Z244_ATESSA_Keramiktisch_Anthrazit_lang_Z115_TERRA terrasmeubel-1 Z240_BASSO_Oregon_Antik_lang_Z160_REGALE_Z115_TERRA terrasmeubel-29 Z240_BASSO_Oregon_Antik_kurz_Z160_REGALE_Z115_TERRA terrasmeubel-28 Z176_SOLANO_Z115_TERRA_ohne_Polster Z172_SPEZIA_Keramiktisch_Zement_dunkel_lang_Z115_TERRA_Z160_REGALE terrasmeubel-27 Z155_ROMANA_lang_Silver_Shadow terrasmeubel-26 terrasmeubel-25 terrasmeubel-24 terrasmeubel-23 terrasmeubel-22 terrasmeubel-21 terrasmeubel-20 terrasmeubel-19 terrasmeubel-17 terrasmeubel-16 terrasmeubel-15 terrasmeubel-14 terrasmeubel-13 terrasmeubel-12 terrasmeubel-11 terrasmeubel-10 terrasmeubel-9 terrasmeubel-8 terrasmeubel-7 terrasmeubel-6 terrasmeubel-5 terrasmeubel-4 terrasmeubel-3 terrasmeubel-2

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je ook gepast
meubilair voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
MAAK JE AFSPRAAK