Barbecue

Wie zomer zegt… zegt barbeque! Niets verhoogt namelijk de sfeer op een terras als de geur van traag garend vlees op de barbeque. Daarom stellen we graag een reeks unieke barbeques van Boretti aan je voor. Kwalitatieve producten die garant staan voor ongekende, gezellige zomeravonden.

Boretti is sinds vorige eeuw een vaste waarde in het kooklandschap. Het zijn barbeques die zich telkens weer onderscheiden van anderen in de sector door een uitstekende kwaliteit in combinatie met een prachtig Italiaans design. Een merk dat staat voor betaalbare luxe en een prachtig design. Helemaal in lijn dus met de visie van Terrazi!

Kom onze barbecue ontdekken

Op zoek naar een unieke Boretti barbecue op jouw terras?
Kom langs in onze toonzaal, laat je inspireren en ontdek de barbecue die helemaal bij je past.
Bovendien staan onze terrasexperts steeds voor je klaar met straf advies!

Barilo.Sfeer_.2 Barilo.Sfeer_.3 Ibrido.Sfeer_.1 Ligorio.Sfeer_.1 Ligorio.Top_.1 Maggiore.Sfeer_.1 73A8601-1024x668-1 Davincibianco Piccolino-Low Robusto-2 Robusto-sfeer

Zelf een tijdstip vastleggen?
Maak een afspraak

De terrasexperts

Terrasinrichters van A-Z

Wij geloven dat een terras zoveel meer is dan een ruimte om simpelweg je terrasmeubels neer te poten. Het is een plaats om te genieten van warme momenten, gezellig met vrienden of heerlijk in je eentje.
Belevenissen op je terras waarbij comfort en relaxen telkens weer centraal staan. Een tuin vergt werk en onderhoud, maar een terras dient om te genieten!

Een uniek terras!

  • Maatwerk van A-Z
  • Technische kennis
  • Divers aanbod

Terrasje doen?

Door deze tips kan je voluit van je terras genieten!

Wil je een gepaste
barbecue voor je terras?

Kom langs en laat je door ons adviseren
KLIK HIER