onderhoud-vloer

Onderhoud van tegels, stenen en houten ondergrond

Het terras is de ideale plek om te ontspannen en ten volle te genieten van de tuin, het mooie weer en zoveel meer. Een degelijk onderhoud van tegels, stenen of houten ondergrond laat je dan ook best op regelmatige basis plaatsvinden. De kleur van tegels en hout worden fletser en de stenen worden glibberig. Het kan zelfs zover komen dat er groenaanslag, mossen of grassen op groeien. Wanneer een onderhoud van de tegels of het hout regelmatig wordt gedaan zal je hier geen hinder van ondervinden. Om je terras op een goede manier te reinigen moet je met enkele factoren rekening houden. Je terras wordt immers voortdurend blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, zon, … Daarnaast zijn er nog andere soorten vervuiling die je niet aantreft op de vloeren binnen je woning. Het spreekt dan ook voor zich dat de reiniging van je terras buiten verschilt met deze van de vloer binnen in huis. Regelmatig onderhoud met milieuvriendelijke producten zal de levensduur van je terras zeker ten goede komen.